Shimmer it up

Beauty Blog: Gerard Cosmetics hydra matte lippenstift

Ik ben Rachnie en dit is mijn eerste beauty blog. Hier vertel ik wat over make-up en wat mijn ervaringen zijn. Ik ben zelf Visagiste en ik ben gek op make-up. Daarom wil ik mijn ervaring met jullie delen. Wil je zelf ook iets over dit onderwerp vertellen of weten dan kan dit onderaan de pagina. Ik ga vandaag wat vertellen over Gerard Cosmetics Hydra Matte lippenstift.

De eerste kleuren die ik wil laten zien zijn: 1995, Honeymoon, Serenity en Immortal (van links naar rechts).
Shimmer it up

En ik kan jullie vertellen dat het echt een hele mooie liquid lippenstift is met een mooie pigmentatie. Door de matte finish blijft het lang zitten. Je kan er alles mee doen. Ze hebben echt alle kleuren, totaal 27 kleuren.
Maar ik moet er wel bij vertellen dat de 1995 niet afgeeft, en de Immortal wel een beetje.
Je kan het bij themakeupspot.nl of fashionchick.nl bestellen. Dit is allemaal in Nederland.
Ik vind het hier zelf persoonlijk een beetje duur. Als je het uit Amerika besteld is het wel een stuk voordeliger. https://www.gerardcosmetics.com/ De invoer kosten betaal je op de site zelf en je hoeft het niet bij de douane te betalen. Je kan hier betalen met paypal en creditcard.
Alle Gerard-Cosmetics producten zijn niet getest op dieren en zijn ook gluten vrij.

Shimmer it up Net op mijn lippen (kleur 1995)

Shimmer it up Het geeft niet af

Shimmer it up Na 9 uur ziet het er zo uit. Ik moet zeggen dat ik zelf geen last heb van velletjes. Hij is wel een beetje droog maar het is ook matte lippenstift.

Shimmer it up Immortal (verliefd op deze lippen kleur) daarom een extra foto hiervan.

Wil je meer van mij weten dan kan je mij ook vinden op Facebook en Instagram. Als jullie ideeen hebben of nog meer willen weten over andere make-up merken dan hoor ik dit graag.