Meteen naar de inhoud

Wimperextensions

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?
Elk oog bevat gemiddeld 80-120 wimpers. Op elke wimper wordt een haartje geplaatst. De eigen wimpers groeien in een cyclus van 4 tot 6 weken. Daarna valt de wimper uit. De wimperextension die op dat haartje zit, valt automatisch mee. Gemiddeld verlies je 1 tot 5 wimpers per dag (per oog).

Wanneer moet ik de wimperextensions op laten vullen?
Dit kan per persoon verschillen. Om een mooie, volle set wimpers te behouden, raden wij aan om binnen 2 á 3 weken terug te komen voor een opvulbehandeling. Hiervoor is de eis dat er minstens nog 40% van de wimperextensions aanwezig zijn.

Hoe kan ik de wimperextensions verwijderen?
Trek niet aan de wimpers. Verwijder de wimperextensions niet zelf. Laat deze altijd door een professional verwijderen om beschadigde wimpers te voorkomen.

Hoe lang duurt de behandeling?
Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Voor elke behandeling wordt een bepaalde maximumtijd gereserveerd. Het is daarom van groot belang om op tijd bij de afspraak te verschijnen.

Maximale behandeltijd
One by one – nieuwe set: 2 uur
One by one – opvullen: 1,5 uur
Volume – nieuwe set: 3 uur
Volume – opvullen: 2 uur


Wel worden alle producten (mascara, make-up remover, eyeliner) op OLIE basis afgeraden. Hierdoor lost de lijm namelijk op. 

Graag zonder oog make up op de afspraak komen.

Voor informatie over de nazorg zie hieronder:

Aftercare Wimperextensions

Zorg dat de wimpers de eerste 24 uur niet nat worden en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. De eerste 24 uur moet de wimperlijm nog uitharden. 
Bij het schoonmaken van de ogen niet met een handdoek of wattenschijfjes over de wimpers wrijven. Gebruik een wattenstaafje om je ogen dichtbij de wimperrand schoon te maken. 
Gebruik geen producten op oliebasis in de directe omgeving van de wimpers. Door de olie kunnen de extensions losweken. Kies dan voor producten op waterbasis. 
Borstel de wimpers regelmatig met de meegekregen brush, hiermee kun je de wimpers weer modelleren en brengt de volume weer terug. Het kan na het slapen gebeuren dat enkele wimpers door de war zitten.
Gebruik geen wimperkruller hierdoor beschadigen je wimperextensions.
Blijf zoveel mogelijk van de wimpers af en voorkom (onnodig) wrijven.
Slaap op je rug of op je zij en voorkom slapen op je wimpers. Bij buikslapers worden de wimperextensions dan ook afgeraden.
Voor het behouden van een mooie volle oogopslag is een opvulbehandeling (refill) tussen de 2 en 3 weken nodig.
Laat de extensions altijd verwijderen door de wimperstyliste.

Ik geef geen garantie op wimperextensions als er op producten op olie basis gebruikt worden.