Meteen naar de inhoud

Over mij

Ik ben Rachnie Boedhoe en ik ben Nagelstyliste, Wimperstyliste, Wenkbrauwstyliste en ik doe ook aan gezichtsbehandelingen.

Ik heb een salon thuis in Rhoon Portland, en kan alle werkzaamheden hier makkelijk verrichten.
De nagelstudio is onderdeel van mijn salon.
Het is heel makkelijk te bereiken vanuit Rhoon Portland, Barendrecht, Poortugaal, Hoogvliet en Rotterdam zuid. Parkeren is hier ook gratis.


Hou je van mooie nagels, dan kan ik je verder helpen. Maak een afspraak en je kan kiezen uit Acrygel, Gelnagels. Of heb je last van zwakke nagels die steeds afscheuren, dan bied ik ook een nagelversteviging aan. Ik kan je ook helpen aan mooie nailart. Zie mijn portofolio voor foto’s.

Wil je je wimpers wat meer volume geven, en meer laten opvallen, dan kan je ook bij mij terecht voor Lash Lifting, Wimperextensions (Russian Volume, One by One), Semi Permanente Mascara (SPM).

Of wil je ook je wenkbrauwen laten doen, dat kan ook bij mij. Ik doe aan Wenkbrauwen Stylen, Henna Brows, Threading, Harsen.

Voor gezichtsbehandelingen met Bio Peeling (kruidenpeeling) of andere gezichtsbehandelingen kan je ook bij mij terecht. Wil je meer hier over weten, kijk op mijn informatie pagina.

Vergeet niet mijn Instagram en Facebook pagina te liken.

Nagelstudio Salon